Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Intermediair Uitzendbureau in Zutphen

Pagina 1 van 95 vacatures
€1.750 per maand
Voor onze opdrachtgever in Apeldoorn zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je gaat er samen met je collega's voor zorgen dat de pakketten op de juiste…
Nee hoor, dat is niet nodig voor de functie van bijrijder. Zolang je maar van aanpakken weet, want dat is het belangrijkst!
€1.740 per maand
Jouw dagelijkse bezigheden bestaan uit: Assemblage en testen van (deel)producten. Meedenken met verbetering van het proces. Reageer dan snel op onze vacature!
€1.800 per maand
Ben jij klaar met de sportschool en zoek jij een baan waar je fysiek aan de slag kan en ook nog voor betaald wordt? Wij zoeken een kandidaat die:
Word jij enthousiast van logistieke processen en ben jij op zoek naar een fulltime functie als magazijnbeheerder? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Levert een intermediair niet de afgesproken kandidaten? Deze bedrijven hebben vaak contracten met de grote landelijke uitzendbureaus. De rol is zeer divers.
€1.844 per maand
Als Medewerker Planbalie ben je het eerste aanspreek punt voor de chauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor het sorteren van de aangetekende pakketten en zorg…
€1.733 per maand
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een distribiteur van brood voor een aantal bakkerijen in Apeldoorn. Je hebt geen probleem met vroeg opstaan.
€1.907 per maand
Wij zijn een onderdeel van Intermediair Uitzendbureau en wij richten ons op interessante banen voor (vak) mensen met ervaring die voor korte maar ook voor…
€2.750 per maand
Voor ons label 50+ werkt, onderdeel van Intermediair Uitzendbureau zijn we op zoek naar een adviseur; 50pluswerkt en Intermediair Uitzendbureau zijn onderdeel…