Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.525 vacatures
Wesche and de Boer
Apeldoorn
Solliciteren voor de vacature Interim-detachering-freelance opdrachten: Dus ook bij interim / detachering / inhuur aanvragen geldt dat wij pas overgaan tot…
Is deze opdracht precies wat jij zoekt? Ook kun je filteren op 'Interim' tussen onze vacatures om alle opdrachten te vinden. Je zaken zullen onder andere zijn:
€4.490 - €5.984 per maand
Gedurende 2019 zijn de nota’s Varen deel 1 (af) en deel 2 (conceptfase) en de daarbij behorende inspraakrondes de belangrijkste op opdracht van het team én het…
Naast bovenstaand laat jij je omschrijven als een flexibele freelancer die makkelijk schakelt tussen formele en wat minder formele opdrachten.
Het betreft een tijdelijke opdracht. Manager Automatisering ad interim (24 - 32 uur per week). De interim manager zal onderzoeken welke technische taken…
Yellotec
Utrecht Leidsche Rijn
Dit kunnen interim of adviserende functies zijn zoals. Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht in technische sector? Beschikbaarheid 1 tot 5 dagen.
The Talent Label
Amsterdam
Om deze reden willen wij altijd en voortdurend in contact staan met onze interim professionals om hen zo te voorzien in een passende opdracht.
The Talent Label
Amsterdam
Om deze reden willen wij altijd in contact staan met interim professionals om hen zo te voorzien in een passende opdracht. Je hebt HBO WO werk- en denkniveau;
Naast het overnemen van de uitvoering, leveren wij ook interim professionals voor tijdelijke opdrachten bij diverse gemeenten/stichtingen.
Wij hebben een mooie opdracht voor een. Als de ideale Interim Inkoopprofessional heb jij het volgende profiel: Wat in 1962 is opgestart door de gebroeders J.