Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 165 vacatures
€1.985 - €3.140 per maand
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER - BOUWMARKTEN BELGIË BIJ INTERGAMMA. Voor deze Intergamma functie verzijzen wij naar : Doorbelasting goederen en of diensten.
€2.780 - €4.500 per maand
Je rapporteert aan de Director Financial & Reporting, die je adviseert rondom financieel administratieve vraagstukken.Verder werk je samen met de Financial &…
€379 per week
De sfeer bij Intergamma is open en informeel. Intergamma is één van de grootste retailers van Nederland en marktleider in do-it-yourself.
€1.985 - €3.100 per maand
Oplossingsgerichte advisering en ondersteuning aan de bouwmarkten. Communicatief in staat om met diverse afdelingen binnen Intergamma te communiceren.
€1.650 per maand
Enthousiasme om te werken bij de hipste bouwmarkt en woonwinkel van Nederland! Reageer en ontdek hoe leuk het werken in een bouwmarkt en woonwinkel is!
€3.750 per maand
ONLINE MARKETING KARWEI BIJ INTERGAMMA. Communicatief in staat om met diverse afdelingen binnen Intergamma te communiceren. Dan zijn wij op zoek naar jou!
€4 - €12 per uur
Enthousiasme voor werken bij de hipste bouwmarkt en woonwinkel in Nederland! Reageer en ontdek hoe leuk het werken in een bouwmarkt en woonwinkel is!Een bijbaan…
€2.750 - €4.300 per maand
Wil jij de bouwmarkten van Intergamma laten groeien door middel van workforce management applicaties? Intergamma heeft een grote en goed toegankelijke goudmijn…
€5 - €12 per uur
Reageer en ontdek hoe leuk het werken in een bouwmarkt is!Een bijbaan als kassamedewerker met toekomst bij Gamma. Je bent proactief in het bedienen van klanten.
€1.650 per maand
Enthousiasme om te werken bij de hipste bouwmarkt en woonwinkel van Nederland! Reageer en ontdek hoe leuk het werken in een bouwmarkt en woonwinkel is!Een…