vacatures voor Inpakker in Gemeente Mill en Sint Hubert

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 33 vacatures
Snel
Bemmel
Als inpakker/inpakster ben je de laaste schakel in de productie van kartonnen verpakkingen. Je bewaakt continu de kwaliteit en zorgt ervoor dat de verpakkingen…
€1.750 per maand
Jij gaat werken in een groot productiebedrijf. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in kunststof strips, voor bijvoorbeeld ruitenwissers en koelkasten.
€10,73 per uur
Wat ga je doen als inpakker? Wat wij jou kunnen bieden als inpakker? Wat wij van jou verwachten als inpakker? Wil je direct met ons in contact komen?
€11,01 per uur
En ben je tot december beschikbaar om aan de slag te gaan als inpakker? Wil je werken met gezellige collega's? Dan zijn we op zoek naar jou.
€10 per uur
Zorg jij ervoor dat de artsen nooit mis grijpen aan de juiste, steriele instrumenten? Kun jij snel schakelen en het CSA team ondersteuning bieden?
Hoe ziet je dag eruit als Vingervlugge inpakker? Als Vingervlugge inpakker bij Lucardi help je andere uitkiezen met het perfecte cadeau voor de feestdagen!
€10,16 per uur
Je lijkt de kerstman wel! Dankzij jou wordt het uitpakken van een kerstpakket echt een feest! Wat ga je precies doen? Je haalt de doos door de plakbandmachine;
€12,02 per uur
Manpower zoekt voor MSD in Boxmeer inpakkers en verpakkers. Als inpakker bij MSD werk je in twee of drie ploegen. Natuurlijk moet alles goed ingepakt worden!
€9,48 per uur
We zijn op zoek naar een inpakker die de productie gaat ondersteunen. Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als inpakker of in de productie;
Als inpakker bij Van Lieshout Snacks kom je te werken in een hecht team met leuke en gedreven collega's. Snacks, wie houdt er niet van?