Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Inpakker in Best

Pagina 1 van 39 vacatures
€13,15 per uur
Voor een internationaal productiebedrijf in Eindhoven zijn wij op zoek naar en inpakmedewerk voor de afvullijn. Werktijden zijn van 7:00 uur tot 15:30 uur;
€10,80 per uur
In de functie van orderpicker bij CleanLease in EIndhoven ga je met een rek langs verschillende texielstoffen lopen. Als alle producten door jou zijn ingepakt.
€10,61 per uur
Je start de dag met een glimlach en geniet van een lekker kopje koffie. Je staat met 6 andere medewerkers aan de lopende band snacks in te pakken op een hoog…
Voor een bedrijf in Eindhoven zijn we per direct op zoek naar parttime inpakmedewerkers. Inpakken van orders vanuit een groothandel.
€12,66 per uur
Wie ben jij als inpakker? Wat ga jij doen als inpakker? Jij gaat aan de slag als inpakker in een bedrijf dat gespecialiseerd is in kunststof producten.
Heb je interesse in deze vacature als inpakker chocolade? Als inpakker houd je je bezig met het verpakken van chocoladeletters, bonbons en allerlei andere…
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Tilburg zijn we op zoek naar gemotiveerde inpakkers voor onze oproeppool. Papier toevoeren en printkwaliteit checken.
€2.021 per maand
Voor onze opdrachtgever in Schijndel zijn we op zoek naar inpakkers voor aan een productielijn. Er wordt in drie ploegen gewerkt; In 3 ploegen willen werken.
€11,78 per uur
Ervaring als Inpakker, Productiemedewerker, Assemblagemedewerker (pré); Heb jij interesse maar nog geen ervaring als Assemblagemedewerker of Inpakker?
€10 per uur
Zorg jij ervoor dat de artsen nooit mis grijpen aan de juiste, steriele instrumenten? Kun jij snel schakelen en het CSA team ondersteuning bieden?