vacatures voor Incassomedewerker in Ede

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 12 vacatures
Accord
Amersfoort
€2.100 - €2.500 per maand
Herken jij je in de woorden nieuwsgierig, ambitieus en ondernemend? En wil jij werken bij een organisatie dat in de top 10 staat van Best Workplaces in 2018?
€11,50 per uur
Je gaat aan de slag als medewerker achterstandenbeheer. Hier behandel je de hypotheekachterstanden in de eerste 30 dagen na het ontstaan van de achterstand.
Bosveld
Amersfoort
Responsieve werkgever
Als Incassomedewerker zorg je er voor dat niet-betalende klanten van de opdrachtgever hun facturen betalen, ook wanneer de vordering complexer is dan normaal.
€1.800 - €2.100 per maand
Voor onze opdrachtgever in Amersfoort zijn wij op zoek naar een medewerker incasso contact center. Haal jij je plezier uit goede prestaties neerzetten?
€11,50 per uur
Ga aan de slag als incassomedewerker. Als incassomedewerker spreek jij klanten die een achterstand hebben op hun hypotheek van maximaal 3 maanden.
€10 per uur
Als medewerker achterstandenbeheer behandel je hypotheekachterstanden in de eerste 30 dagen na het ontstaan van de achterstand. WFT Basis is een pré;
In-Kas Intermediair
Tiel
Als incassomedewerker behandel je de zaak van invoer tot eindafrekening. Voor de vestiging in Tiel zijn wij op zoek naar meerdere *. Wat verwachten we van jou ?
Jij zal aan de slag voor een bedrijf die al ruim 30 jaar actief is op het gebied van incassozaken. Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met het uitbesteden…
In-Kas Intermediair
Tiel
Als juridische incassomedewerker behandel je de zaak van invoer tot eindafrekening. Invoeren van een nieuwe opdracht. Wat verwachten we van jou ?
ARTO Recruitment
Amersfoort
€2.500 - €3.000 per maand
Als Incassomedewerker ben jij samen met jouw team, bestaande uit 45 gedreven professionals, verantwoordelijk voor het doelgericht en efficiënt incasseren van…

We hebben 2 vacatures, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, niet afgebeeld. Om deze aanvullende resultaten te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacatures.

» Plaats je cv - In enkele seconden