Pagina 1 van 563 vacatures
Bel naar Marliek, Maxime of Amy In Person Almelo: Jij bent als zelfstandig slager voornamelijk bezig met het snijden van vlees.
Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar gastvrije jongens en meiden die ons voornaamste visitekaartje voor de schermen willen zijn en die met passie en…
€10,57 per uur
Zoek jij een flexibele baan die te combineren is met dagelijkse bezigheden als gezin, hobby's of studie? Dat tegen een toeslag van 40% boven op je loon!
The activities mainly consist of: Quality check of the sandwiches. Prepare and prepare the sandwiches. You can perform this work in shifts. 9 a.m. to 2 p.m.
€11,63 per uur
Door jouw toedoen zorg jij ervoor dat dagelijks de producten netjes verpakt en gereed gemaakt worden voor de verkoop. Wanneer je fulltime beschikbaar bent.
€10,03 per uur
Als productiemedewerker sorteer jij de pakketten, scan jij de aangetekende brieven en zorg jij er voor dat de rolcontainers op tijd klaar staan voor vertrek.
Als Productiemedewerker verricht je verschillende werkzaamheden. Assemblage van metalen platen, coaten, schoonmaken van metalen platen.
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een receptioniste/telefoniste. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf zowel aan de balie als telefonisch.
€16 per uur
Je werkt mee in de smelterij. Dit kan zijn bij de oven, maar ook heftruckwerkzaamheden kunnen tot je taken behoren. Recycling beheerst het gehele proces:
Do you want to work as a Warehouse employee at DHL in Roosendaal, the world leader in logistics? At DHL you will immediately start working in a motivated and…