Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Ict Beheerder

Pagina 1 van 1.241 vacatures
€2.550 per maand
Als Beheerder ICT zorg je voor een constante dienstverlening binnen diverse afdelingen van Defensie. Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond richting IT;
€2.800 per maand
Jij gaat aan de slag bij de unit IT. Je bent vaardig op je eigen vakgebied, maar daarnaast een verbindende factor voor beheerders met een ander specialisme.
€2.550 per maand
Je hebt minimaal een MBO IT; Je werkt in een uitdagende omgeving samen met een team van beheerders van verschillende niveaus. Je bent creatief en innovatief.
Je bent vaardig op je eigen vakgebied, maar daarnaast een verbindende factor voor beheerders met een ander specialisme. Ook dan nodigen we je uit te reageren.
€61.500 per jaar
En als Technisch (Applicatie) Beheerder ga jij hier een cruciale bijdrage aan leveren! Je vindt ICT razend interessant en je hebt op dit gebied een brede…
€3.750 - €4.950 per maand
Wat ga je doen als Functioneel Beheerder? 2 – 5 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als functioneel beheerder, service- of testmanager.
€2.495 per maand
Ruime werkervaring in de ICT, bij voorkeur als beheerder; Die verantwoordelijkheid neem jij uiterst serieus als beheerder meldkamersystemen.
Ministerie van Defensie / DMO
Den Helder +1 plaats
Als Beheerder ICT zorg je voor een constante dienstverlening binnen diverse afdelingen van Defensie. Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond richting IT;
Je bent vaardig op je eigen vakgebied, maar daarnaast een verbindende factor voor beheerders met een ander specialisme. Unified communication (voice en video);
€1.950 per maand
Denk hierbij aan functies als Medewerker Beheer of Beheerder ICT. Als Helpdeskmedewerker ICT voer jij de volgende werkzaamheden uit: Aantal uren per week 38.