Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor ICT

Pagina 1 van 36.956 vacatures
€2.144 - €3.072 per maand
MBO opleiding en affiniteit en ervaring in het vakgebied ICT. Is voor jou de klant koning en ICT jouw zorg? Bel met Patrick Dekkers, Teamleider ICT service en…
€1.950 per maand
Als Helpdeskmedewerker ICT voer jij de volgende werkzaamheden uit: Denk hierbij aan functies als Medewerker Beheer of Beheerder ICT. Aantal uren per week 38.
€2.550 per maand
Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond richting IT; Je komt te werken binnen een complexe technische ICT- architectuur. Aantal uren per week 38.
Snel reagerende werkgever
€2.177 - €2.951 per maand
Er loopt een business optimalisatie programma waar ICT nauw bij betrokken is, dit programma richt zich op Nyenrode brede verbeteringen die waarde creëren voor…
The Spindle
Berkel en Rodenrijs
€2.300 - €3.200 per maand
Afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting IT. Als Servicedesk medewerker ben je hét aanspreekpunt voor al je collega’s wereldwijd op het gebied van IT…
Nederlands Jeugdinstituut
Utrecht
€3.259 - €5.427 per maand
Manager Ondersteuning, ICT en Kwaliteit. De manager Ondersteuning, ICT en Kwaliteit rapporteert aan de directie. Ter versterking van de afdeling zoeken wij een:
€3.072 per maand
Als servicedesk medewerker ICT ben jij het centrale aanspreekpunt voor de gebruikers bij ICT (ver)storingen en vragen. Werken als servicedesk medewerker ICT.
€5.944 per maand
Als afdeling ICT zijn wij verantwoordelijk voor ICT en informatiemanagement voor de divisie laboratorium, apotheek en biomedische Genetica.
€1.898 - €2.807 per maand
Servicedesk medewerker ICT | Fulltime. Je beschikt over een mbo-opleiding in de richting van ICT op minimaal niveau 4. Dan ben je meer dan welkom in ons team.”.
€1.940 - €2.871 per maand
Kennis van ICT op MBO 4 niveau; Als ICT (helpdesk) medewerker weet je de gebruikers optimaal te ondersteunen. Je lokaliseert en verhelpt storingen eventueel met…