Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 37.930 vacatures
Dit heeft met name te maken met hardware, (bedrijfs-)applicaties en processen. Afgeronde MBO (ICT) niveau 4 opleiding; Te lang praten, dat is niks voor jou.
€2.675 per maand
Manager ICT, via telefoonnummer 06-46633101. Op de afdeling ICT verzorg je samen met je collega's het beheer van de gehele ICT omgeving.
Samenwerking A2 gemeenten
Nederland
€2.986 per maand
Een opleiding in de IT is vereist en wij vinden het erg belangrijk dat jij over de juiste drive en competenties beschikt! Dan is dit iets voor jou!
€3.740 - €5.559 per maand
Je hebt een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, in de richting ICT of vergelijkbaar. De Immigratie- en Naturalisatiedienst heeft bij directie…
Amsterdam Zuid
€2.688 - €3.604 per maand
Dit wordt verzorgd door de Dienst ICT. Het team Netwerk en Datacenterbeheer is binnen de Dienst ICT verantwoordelijk voor de ICT Netwerk infrastructuur en…
€2.995 per maand
Een aanstelling als beheerder ICT 4. Minimaal twee jaar ervaring met IT helpdesk werkzaamheden binnen een complexe organisatie; Relevante kennis op het gebied;
Bol ICT
Groningen
ICT security is daarbij een specialisatie die zich zeer snel ontwikkelt binnen Bol ICT. De belangrijkste kernmerken van Bol ICT zijn:
Basic Pharma
Geleen
Je beschikt over een MBO diploma in de richting van ICT, niveau 4. Als ICT Medewerker vorm je samen met de ICT Coördinator de interne ICT-afdeling van.
Bureau Onderwijs omvat verder het facultaire stafsecretariaat, Osirisbeheer, International Office, Career Service, studieadviseurs, studentcommunicatie, het…
€4.892 per maand
Hier vind je meer informatie over de opleiding ICT bij Fontys Hogescholen! “Fontys Hogeschool ICT brengt het beste in mensen én omgeving naar boven”.