vacatures voor Huismeester in Den Haag

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 22 vacatures
RD Multiservices
Rotterdam
De huismeester is servicegericht, integer, zelfstandig, klantvriendelijk, gestructureerd en resultaatgericht. Je hebt facilitair inzicht en dient hier proactief…
€2.404 per maand
Voor ons Gezondheidscentrum Wassenaar zoeken wij een betrokken conciërge met hart voor de zorg. Ben jij beschikbaar per 1 januari 2020?
Wat u als huismeester gaat doen. U bent de huismeester die wij zoeken wanneer.. Wilt u aan de slag als huismeester in Den Haag? U woont in de regio Den Haag.
Uitzicht heeft de uitstraling van een wooncomplex én van een ontmoetingscentrum met een sfeervolle horecavoorziening. Het opknappen van een bewonerskamer, bijv.
SAFENED Group BV
Rotterdam
€12,19 - €14,52 per uur
Facilitaire werkzaamheden in en rondom het winkelcentrum (vergelijkbaar met een huismeester). Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Wat vragen we van jou?
Wajong Talenten
Rotterdam
Voor een onderwijsinstelling zijn wij op zoek naar een Steward/ Huismeester. Bij de entrees op elke verdieping kan een wegwijzer komen die uitlegt waar de…
Huismeester/schoonmaakmedewerker appartementgebouw Maas boulevard Rotterdam ochtenden 20 uur per week. Maandag, woensdag, donderdag van 800u tot 1200u.
Wij werven en plaatsen ondersteunende medewerkers als receptionisten, telefonisten, baliemedewerkers, secretaressen, gastheren of gastvrouwen, huismeesters,…
Je onderhoudt dagelijks contact met onze planning en met opzichters, huismeesters en bewoners. Ervaren service- en storingsmonteur woningventilatiesystemen.
Rotterdam Overschie
€3.200 per maand
Het onderhouden van contact met opzichters, huismeesters en bewoners. Heb jij ervaring in de ventilatiesystemen? Dan heb ik voor jou de perfecte uitdaging!