Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 139 vacatures
€12,75 per uur
Als huishoudelijk hulp ben je verantwoordelijk voor een schone leefomgeving. Voor omgeving Bennekom zijn we per direct op zoek naar huishoudelijke hulpen.
Je beschikt over voldoende kennis voor het zelfstandig kunnen verrichten van werkzaamheden als huishoudelijke hulp; Wat verwachten we van je?
€1.592 - €2.131 per maand
Je bent oplettend en gastvrij, en als er hulp nodig is sta je klaar. 16 oktober, 2019 Sluit op: Je weet pas hoe een echt thuis voor onze bewoners voelt door…
Als huishoudelijke hulp houd je je bezig met de volgende taken en verantwoordelijkheden: Je verricht nagenoeg uitsluitend huishoudelijke taken.
Kunt zelfstandig werken en ervaring met het verlenen van huishoudelijke hulp in thuissituaties is een pré. Er zijn cliënten die jouw hulp hard nodig hebben!
€10,49 per uur
Vakkundige huishoudelijke hulp te bieden; Wij bieden praktische huishoudelijke hulp én begeleiding. Door huishoudelijke hulp en individuele begeleiding zorgen…
€10,76 per uur
Het is makkelijk praten tegen jou als huishoudelijke hulp. Je bent meer dan een huishoudelijk hulp, want we verwachten dat je ook je ogen en oren open houdt…
The Epric Foundation
Huissen
Voor onze Stichting zoeken we een huishoudelijke hulp die van aanpakken weet en het leuk vindt om ons pand schoon te maken.
Licht huishoudelijke werkzaamheden kunnen ook onderdeel uitmaken van je werkzaamheden, bijvoorbeeld het verzorgen van en het opmaken en verschonen van een bed.
Thuiszorg Gezellig
Brummen +1 plaats
Wij zijn op zoek naar huishoudelijke hulpen die ons team wil komen versterken in de regio Brummen/Eerbeek. Je hebt ervaring met het uitvoeren van huishoudelijke…