vacatures voor Huishoudelijke Hulp in Amersfoort

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 120 vacatures
€10,76 - €13,45 per uur
Kom dan werken als huishoudelijk medewerker in Amersfoort! Je verricht huishoudelijke taken bij cliënten thuis die dit door omstandigheden niet meer zelfstandig…
Als huishoudelijke hulp ben je meer dan schoonmaker. Je zorgt voor een schoon huis én hebt leuk contact met de cliënt. Wij gaan uit van vertrouwen.
Wij zijn in Amersfoort op zoek naar enthousiaste huishoudelijk medewerkers / hulp*. Kom dan werken als huishoudelijk medewerker bij Royal Topzorg!
Amersfoort
Zoek je naar vacatures voor huishoudelijke hulp? Als huishoudelijke hulp zorg je voor het schoonhouden van de locatie in Amersfoort.
€12,75 per uur
Als huishoudelijk hulp ben je verantwoordelijk voor een schone leefomgeving. Voor omgeving Hilversum zijn we per direct op zoek naar huishoudelijke hulpen.
Santé Partners
Zeist
€1.534 - €1.714 per maand
Jij bent als Huishoudelijke Hulp medeverantwoordelijk voor de zorg voor onze cliënten. Heb jij inhoudelijke vragen, dan kun je contact opnemen met Joyce…
€10,76 per uur
Vakkundige huishoudelijke hulp te bieden; Wij bieden praktische huishoudelijke hulp én begeleiding. Door huishoudelijke hulp en individuele begeleiding zorgen…
Onze opdrachtgever is op zoek naar enthousiaste huishoudelijke hulp in de gemeente Amersfoort. De cliënten zijn gepland tussen de 8.30 uur en 16.00 uur en onze…
Wij zijn in Gooi & Vechtstreek op zoek naar enthousiaste huishoudelijk medewerkers / hulp*. Kom dan werken als huishoudelijk medewerker bij Royal Topzorg!
Thuishulp Woudenberg BV
Gooi
Heb je ervaring met huishoudelijke taken en vooral; Je verricht huishoudelijke taken bij mensen thuis die dit door omstandigheden zelf niet meer kunnen.