Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.234 vacatures
€12,75 per uur
Als huishoudelijk hulp ben je verantwoordelijk voor een schone leefomgeving. Voor omgeving Groningen zijn we per direct op zoek naar huishoudelijke hulpen.
€2.106 per maand
Als medewerker huishoudelijke ondersteuning verricht je huishoudelijke taken bij mensen thuis, die dit door omstandigheden zelf niet meer kunnen.
Correct Groep
Nederland
Je ondersteunt de cliënt die huishoudelijke taken (gedeeltelijk) zelf niet meer kan uitvoeren. Correct Groep is een betrokken en proactieve partner op het…
€1.556 - €2.153 per maand
Jouw arbeidsvoorwaarden als Huishoudelijke Hulp. Huishoudelijke Hulp woonlocaties Amersfoort en Bunschoten. InteraktContour zoekt een Huishoudelijke Hulp voor…
€10,76 per uur
Als huishoudelijke hulp help jij met de huishoudelijke werkzaamheden bij mensen thuis die daar zelf niet meer goed toe in staat zijn. Je bent minimaal 18 jaar.
Voor Driezorg, zijn wij op zoek naar: Op basis van 0-urencontract (oproep medewerker) voor bepaalde tijd in Zwolle en Hattem.
Zorgcentrum Samen Sterk
Enschede
Wij zoeken een enthousiaste Huishoudelijke Hulp. In deze functie zal je te werk gaan bij de cliënten thuis. Je zal je voornamelijk bezighouden met de algemene…
Scheveningen
€1.715 per maand
Je verricht huishoudelijk werk bij cliënten in de wijk. Je verricht huishoudelijk werk op basis van een persoonlijk ondersteuningsplan. Een greep uit je dag.
Wij zijn structureel op zoek naar huishoudelijke medewerkers. Ervaring met huishoudelijke zorg in thuissituaties is een pré; Wat verwachten wij van jou?
€10,76 - €13,45 per uur
Kom dan werken als huishoudelijk medewerker in Vijfheerenlanden (o.a. Je verricht huishoudelijke taken bij cliënten thuis die dit door omstandigheden niet meer…