Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 4.155 vacatures
Joris Zorg
Vessem
€2.131 per maand
Als woonondersteuner verricht je huishoudelijke werkzaamheden, zoals het schoonmaken van de kamers van de cliënten. HEB JIJ HET IN JE.
€11,34 per uur
Als huishoudelijk ondersteuner voer jij huishoudelijke werkzaamheden uit bij cliënten thuis. Amanda Tielrooy – Huishoudelijk ondersteuner.
€2.153 per maand
Functie(s) Huishoudelijk medewerker, Glanerbrug appartementen. Als huishoudelijk medewerker ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor…
De functie huishoudelijk verzorger binnen Dagelijks Leven: Je vindt het prettig om op een woonzorglocatie huishoudelijke taken en schoonmaakwerkzaamheden uit te…
€1.616 - €2.287 per maand
Je houd je bezig met huishoudelijke taken zoals schoonmaken, boodschappen doen en koken. Als Huishoudelijk Medewerker zorg jij voor een fijne, schone en veilige…
Je beschikt over voldoende kennis voor het zelfstandig kunnen verrichten van werkzaamheden als huishoudelijke hulp; Wat verwachten we van je?
Niet alleen in automotive, ook wereldmerken in medische en huishoudelijke apparaten zijn klant van Vernay in Oldenzaal. De BMW i8 zit er vol mee:
€1.528 - €2.016 per maand
Je verricht huishoudelijke- en onderhoudswerkzaamheden. Wat kan jij betekenen als Huishoudelijk medewerker op KDC Binderen? 12 tot 18 uur, Helmond.
Als thuishulp in Rotterdam lever je huishoudelijke hulp met persoonlijke aandacht. Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven…
€1.684 - €2.106 per maand
Na een warme begroeting overleg je met jouw cliënt welke huishoudelijke taken er vandaag allemaal op de planning staan. Je komt aan bij je cliënt.