Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 146 vacatures
Buitenstyling
Lopik
€1.600 - €2.000 per maand
In het bezit van een hoveniersdiploma op minimaal MBO 3 niveau; Beheerst alle facetten van het aanleggen van een tuin en heeft hier aantoonbaar ervaring in;
Van der Tol b.v.
Hollandsche Rading
Werken als hovenier kun je natuurlijk overal. Wat verwachten we van jou als hovenier? Van der Tol zoekt een HOVENIER met passie.
Buitenstyling
Lopik
Een passende vergoeding conform de CAO Hoveniers en Groenvoorzieners. Overweeg je om hovenier te worden, maar weet je nog niet of het echt wat voor jou is?
DOEN Professionals
Utrecht
Het onderhouden van particulieren tuinen is het belangrijkste onderdeel van je takenpakket. Netjes en vakbekwaam aan het werk gaan.
Tuinrijck
Utrecht
Zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en aanleg van tuinen, zowel bij. Verantwoordelijk voor uitvoering werkzaamheden conform planning en…
Buitenstyling
Lopik
€1.800 - €2.300 per maand
Als voorman hovenier aanleg ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de aanleg van tuinen, stuur je mensen aan en beheer je de uitvoering van het project…
DOEN Professionals
Utrecht
Het vak leren van vakbekwame Hoveniers. Het onderhouden van particuliere tuinen is het belangrijkste onderdeel van je takenpakket.
Volg je de opleiding groene detailhandel of de opleiding hovenier of vergelijkbaar? Op onze afdelingen groen buiten en groen binnen hebben wij een leerplek voor…
Werkreturn De Vallei
Veenendaal
Wat ga je doen als hovenier? Als hovenier ga je aan de slag van het onderhouden van tuinen tot het aanleggen van tuinen. Het werk wisselt zich af per opdracht.
Gadero
Breukelen
Heb je net een hoveniers of timmerman opleiding afgerond, maar nog geen werkervaring? Zie jij jezelf al vlonders, blokhutten en schuttingen monteren?