vacatures voor Hotel in Enschede

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 92 vacatures
Gasten komen met vragen, opmerkingen en voor een praatje, daardoor geef jij bij binnenkomst al een fantastische gastgerichte ervaring. Wat houdt de functie in?
Je beleeft plezier in het verlenen van gastgerichte service om zorg te dragen voor tevreden gasten. Je beleeft plezier in het verlenen van gastgerichte service…
Geen dag is hetzelfde bij Fletcher Hotels, elke dag is weer een nieuwe uitdaging. Wil je meer weten over Fletcher Hotels? Ben jij een proactieve duizendpoot?
Tevens maak je hotel- en theaterreserveringen. Je zorgt voor het goed verlopen van in- en uitcheck, voor de informatie verstrekking aan gasten, doet…
€6.133 per maand
Een bruto maandsalaris van maximaal € 6133, - per maand bij een 38-urige werkweek, afhankelijk van je achtergrond en relevante ervaring.
Hotel Hengelo
Hengelo OV
Voor de opening van Hotel Deventer zul je meewerken in diverse van der Valk Exclusief hotels. Van der Valk Hotel Deventer. Goed kunnen omgaan met werkdruk.
€5.656 per maand
Door jouw gesprekken met opleidingsdirecteuren en vice-decanen onderwijs over de kwaliteit van de opleidingen, maar ook door jouw integrale, brede blik op…
Datatrics
Enschede
Additionally, as our future New Business Coordinator, it is a huge plus if you have experience in working within the e-travel, hotel and/or travel industry.
Humphreys
Enschede
Jij maakt het verschil of gasten zich welkom voelen. Je hebt te maken met afwisselende werkzaamheden zoals het ontvangen van de gasten, het opnemen van…
Heb jij gastgerichtheid hoog in het vaandel staan en zorg jij ervoor dat het onze gewaardeerde gasten aan niets ontbreekt?