Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 533 vacatures
Je bent flexibel en beschikbaar in de weekenden, zowel overdag als in de avonden, in vakanties en op feestdagen. THERMEN BERENDONCK WACHT OP JOU!
Je bent flexibel inzetbaar en zowel doordeweeks als in de weekenden, overdag en in de avonden beschikbaar. Thermen Berendonck wacht op jou!
Van Der Valk International
Tiel
Je ontvangt een salaris conform horeca cao. Verder heb je een functie binnen een bedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.
SAUNA & BEAUTY OASE SENANG
Nederasselt
Als horeca medewerker sta je in de keuken, in het restaurant en achter de bar. Ervaring in de horeca is een pré. Wat vragen wij van je?
James Horeca
Nijmegen
Je kunt de app downloaden in de Apple Store of de Playstore door te zoeken op James Horeca. James is een platform, specifiek voor alle werkzaamheden in de…
Flexibel inzetbaar en beschikbaar in weekenden, feestdagen en vakanties. Minimaal 2 dagen per week beschikbaar. WAT WIJ VAN JE VRAGEN:
Sanadome
Nijmegen
Je vindt het werken in het weekend/feestdagen en tijdens avonduren geen bezwaar. In het bezit van MHS- of MTRO-diploma. Het bedienen van de telefooncentrale.
Hou jij van het werken in een dynamische werkomgeving en sta jij gasten graag te woord met een glimlach? Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de Cao…
Enige ervaring in de horeca is een voordeel. Wisselende diensten zijn voor jou geen probleem. SHELL STATION HANENBERG - GEFFEN / HEESCH.
Sanadome
Nijmegen
Wij bieden jou een salariëring volgens de horeca cao en aantrekkelijke secundaire voorwaarden (kortingsregelingen, reiskostenvergoeding, personeelsvereniging,…