Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Horeca in Hoogeveen

Pagina 1 van 133 vacatures
Nog even een ontbijtje voorbereiden voor de gasten, muziek aan, en de deuren kunnen open. Horeca-, leisure- of retailervaring maar vooral passie voor mensen.
Ben je flexibel en is werken in de avonden, weekenden en met regelmaat tijdens feestdagen voor jou geen… Een unieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.
Als Teamleider Horeca (shiftleader) ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team op één van onze… Een unieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.
Ben je minimaal 16 jaar, zit je nog op school en ben je in de weekenden en vakanties… Een toffe bijbaan in een unieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.
€10,88 - €11,58 per uur
Gasten verwennen met een goed diner. Dat doen wij in onze restaurants waar geen dag hetzelfde is. Daarbij sta je de gasten tijdens het diner vriendelijk te…
Geen razend verkeer of flatgebouwen en ‘s avonds wordt het hier nog écht donker en geniet je van de bijzondere sterrenhemel! Van elkaar leren is hier de agenda.
Familiecamping De Belten
Rheeze
Dan is dit je kans! Goede communicatie skills en hands-on mentaliteit. Informele werksfeer, energieke werkomgeving in een collegiaal en enthousiast team.
Wat staat je te wachten: Beschik je, bij voorkeur, over een afgeronde MBO opleiding richting horeca. Een unieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.
Succesparken
Hooghalen
Medewerker bediening, keuken en snackbar gezocht; Op dit moment zoeken wij voor ons vakantiepark Landgoed Het Grote Zand te Hooghalen enthousiaste medewerkers…
De locatie is onderdeel van de afdeling horeca. Ben je flexibel en is werken in de avonden, weekenden en met… Een unieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.