Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 818 vacatures
€1.748 - €2.397 per maand
Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog inhoudelijke vragen bel Remco Staals (manager Horeca & Services) via 06-83609706. Bouw dan met ons mee!
Veldhoven
€2.085 per maand
Na het begroeten van jouw collega’s, pak je een kop koffie en sluit je aan bij de dagstart. Vier crematies en twee diensten met horeca;
Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om tijdens je dienst de rol van “Shiftleader” op je te nemen, waarin je tijdens je dienst het eerste aanspreekpunt bent…
€1.715 - €2.266 per maand
Vitalis Vonderhof werkt nauw samen met Fontys Hogescholen om het Verpleeghuis van de Toekomst nog verder te ontwikkelen. Dat maakt het werk leuker én beter.
Eindhoven
Tussendoor spring je nog even bij in de spoelkeuken, Je sluit je deze dag af met het buffet waarbij je de klanten hun eten serveert.
Eindhoven
€1.222 per maand
Nu denk jij vast aan het uitserveren van een kopje koffie met een plakje cake of een broodje kaas... Wij zorgen ervoor dat onze service veel verder gaat dan de…
Eindhoven
Een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden naar functies als Party manager, Horeca manager etc. Horeca ervaring is een pré maar niet vereist.
Eindhoven
€10,87 - €11,58 per uur
Je weet als geen ander wat hospitality is; Voor deze functie is het een vereiste dat je ervaring hebt in de omgang met gasten in de horeca.
Eindhoven
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan…
Eindhoven
€11,25 - €12,26 per uur
Ondanks de hectiek heb je toch nog tijd om ideeën en verbeteracties te ontwikkelen en zo de omzet te verhogen. Tevens voldoe je aan het volgende profiel: