Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 591 vacatures
Werkervaring in de HORECA is een pré, maar niet noodzakelijk. Je bent minimaal 3 dagen (24 uur) per week beschikbaar. Wat ga je doen als Medewerk(st)er Events?
Je hebt relevante horeca ervaring in een restaurant, bar of café of gerelateerde. Wat ga je doen als HORECA Supervisor ZUZU ?
Van een functie in de bediening of keuken tot een managementfunctie of rol op ons hoofdkantoor. Jouw specialist in horeca op maat. Wat wil je nog leren?
Hou jij van het werken in een dynamische werkomgeving en sta jij gasten graag te woord met een glimlach? Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de Cao…
Een hele leuke baan in een gezellig team, waarbij er een beroep gedaan wordt op jouw flexibiliteit! Naast het bedienen van de kassa, verzorg jij ook de…
Je verkoopt koffie, thee, frisdrank, snacks en andere producten die in het winkeltje van de Schenkerij te koop worden aangeboden. We horen graag van je!
Ondanks dat je misschien nog niet zoveel ervaring hebt, heb je feeling met het vak. Je bent flexibel en hebt er geen problemen mee dat je de ene keer op maandag…
Als Medewerker Horeca zorg je voor een optimale gastbeleving! Kan je niet wachten om als Medewerker Horeca bij La Place aan de slag te gaan?
Met oog voor detail laat je jouw liefde voor het horeca vak zien. Ondanks dat je misschien nog niet zoveel ervaring hebt, heb je feeling met het vak.
Garderobe en in de spoelkeuken zorgt voor schone spullen waar de overige horeca collega. Je bent minimaal 3 dagen (24 uur) per week beschikbaar.