Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.070 vacatures
Verder heb je een proactieve houding, waarbij je graag jouw collega's helpt en zelfstandig op zoek gaat naar nieuwe klusjes in de winkel.
€2.349 - €3.556 per maand
In ons stijlvolle casino in hartje Amsterdam zorgen wij ervoor dat onze gasten iedere dag een uitstekende service ervaren. Daar zijn we trots op!
Een levendige en dynamische werkomgeving met jeugdige gasten; Horecatoppers en cateringkanjers in Amsterdam opgelet! Je toont initiatief en bent ondernemend.
Dunkin Donuts
Amsterdam Centrum
Voor onze stores in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar enthousiaste (fulltime / parttime) medewerkers die ons team willen versterken.
Horeca / kok / bijbaan / parttime / fulltime / horeca medewerker / bediening / afwasser / spoelkeuken / zelfstandig werkend kok / chef kok / freelance /…
€1.779 - €2.289 per maand
Ben jij ervaren gastvrouw of gastheer, en op zoek naar een parttime baan met parttime diensten voor (+/-) 20 uur per week (4 dagen van de 7 dagen per week…
Science Center NEMO
Amsterdam
€2.198 - €2.707 per maand
Daarnaast ben je bereid om ’s avonds, in het weekend en op feestdagen te werken en ben je bij voorkeur woonachtig in Amsterdam. We zijn op zoek naar een:
EXCELLENT FACILITIES
Amsterdam
Ervoor zorgen dat de restaurant medewerkers werken in een schone werkomgeving, en de gasten een ultieme beleving ervaren. Aanvullen in de sanitaire ruimten;
€2.450 per maand
Als Horeca accountmanager binnen het Field Sales Team ben jij in het dagelijks leven een echte bierliefhebber. Verder vinden wij het belangrijk dat je:
€1.889 per maand
Salaris conform de Horeca cao schaal V. De lobby/receptie is jou ‘thuisbasis’ maar je aarzelt geen moment indien een gast een kopje koffie wilt.