Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 683 vacatures
WAD'NWERK
Oost-Vlieland
€10,50 - €12,00 per uur
JIJ-Uitzendbureau is een jonge en gezellige organisatie die al jaren lang veel contact heeft met horeca bedrijven op de Waddeneilanden. Dan is dit je kans!
Van der Kroft's Party Hands
Wassenaar
Je doet ervaring op in de horeca. Kennismaken met alle aspecten en kanten van de horeca en hierbij ook nog lekker verdienen! Jij bent hierin het visitekaartje.
Intermed Uitzendbureau
Eindhoven
€1.200 per maand
Voor een toplocatie in het centrum van Eindhoven zoeken wij een enthousiaste Supervisor Horeca! De hippe en moderne zaak is 7 dagen per week geopend voor…
Intermed Uitzendbureau
Houten
€2.150 per maand
Voor onze bijrijders en vrachtwagenchauffeurs begint de dag op het depot in Houten (omgeving Utrecht) waar je de te bezorgen bestellingen gaat laden in je…
Horeca, Techniek, Automotive, ICT, Bouw, Zorg, Handel en Logistiek. Finance, ICT, horeca, techniek, zorg, automotive, bouw en infra en logistiek.
Van der Kroft's Party Hands
Amsterdam
Van der Kroft People is een super gezellig en leuk horeca uitzendbureau voornamelijk werkzaam in de randstad met soms een uitschieter naar het buitenland.
Skanna Horeca Uitzendbureau
Weesp
€12,15 per uur
”Skanna is een horeca uitzendbureau dat gelooft in gastvrij horecapersoneel, als horecapersoneel maak je het verschil!”*. Nog geen ervaring in de horeca?
Skanna Horeca Uitzendbureau
Leiden
€12,15 per uur
Werken als ontbijtmedewerker in een 5 sterrenhotel?*. Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar horecamedewerkers die onze ontbijtcrew komen…
Skanna Horeca Uitzendbureau
Amsterdam
€12,15 per uur
Skanna is een horeca uitzendbureau dat gelooft in gastvrij horecapersoneel. Opzoek naar een leuke horeca (bij)baan als Barista?*. Maar zeker niet een must.
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij uitzendbureau De Werkstudent. Heeft minimaal 1 jaar recente, aantoonbare werkervaring in een…