Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Horeca Medewerker in Enschede

Pagina 1 van 158 vacatures
Als Medewerker Horeca zorg je voor een optimale gastbeleving! Kan je niet wachten om als Medewerker Horeca bij La Place aan de slag te gaan?
Als Medewerker Horeca zorg je voor een optimale gastbeleving! Kan je niet wachten om als Medewerker Horeca bij La Place aan de slag te gaan?
De banqueting afdeling met de volledige verzorging van conferenties, symposia, recepties en alle andere bijeenkomsten binnen het ziekenhuis.
Tot slot incentive (winstdeling)regeling voor alle medewerkers; Als Allround medewerker Leisure vind jij veiligheid, hygiëne en kwaliteit erg belangrijk.
Ten slotte de Banqueting afdeling met de volledige verzorging van conferenties, symposia, recepties en alle andere bijeenkomsten binnen het ziekenhuis.
€10 per uur
Een uitdagende en variërende parttime functie in een jonge omgeving met de nodige dosis plezier; Dat kan met een bijbaan als horeca medewerker bij Mise en Place…
Moeke Enschede
Enschede
Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je…
Hotel Enschede
Enschede
Je denkt actief met ons mee hoe we de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren. Vind je het niet erg om wisselend te werken, ook tijdens…
Het betreft een fulltime functie (36uur per week). 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband (=36uur per week); Je verwerkt retouren en manco's;
Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten het beste kunt helpen en adviseren. En wil je verder groeien?