Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.967 vacatures
€10,62 per uur
Je verkoopt heerlijke hotdogs, broodjes en heel veel zweedse balletjes. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor…
Als binnen Sodexo gebeurd veel. Een goed salaris volgens het horeca CAO, schaal 3; Horeca ervaring is niet nodig, alles valt te leren! Waar kom je te werken?
Je toont jouw passie voor eten tijdens het bereiden en uitgeven van de smakelijke broodjes, bagels en gezonde tussendoortjes. Smaakt deze functie naar meer?
Amsterdam Centrum
Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging, binnen 3 werkdagen reageren wij op jouw sollicitatie. Op NS kun je rekenen.
€11,11 per uur
Medewerker horeca en bezoekersontvangst (24-32 uur). Als visitekaartje van het museum ben je afwisselend aan het werk tijdens evenementen in het museum ( van…
We verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven, op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer.
€1.747 per maand
Salaris bij een fulltime (38 uur per week) dienstverband exclusief nachttoeslagen en vakantiegeld: Wat krijg je als Medewerker Bediening? Dan is dit je ticket!
Afwisselend werk, dat heb je zeker als Horeca Medewerker op deze bedrijfshorecalocatie! Tijdens de lunchspits sta je de gasten te woord, draai je een…
€1.747 per maand
Want als er één kwaliteit is die je in de horeca broodnodig hebt, dan is het wel samenwerkingsgerichtheid. Pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering…
Je hebt al eerder in de horeca gewerkt en je weet als geen ander wat hospitality is! Wij zorgen dat jij minimaal 3 weken van tevoren een rooster hebt.