Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 446 vacatures
Huismeester/schoonmaakmedewerker appartementgebouw Maas boulevard Rotterdam ochtenden 20 uur per week. Maandag, woensdag, donderdag van 800u tot 1200u.
Provincie Zuid Holland Dienstverband Fulltime. Voor onze opdrachtgever (een productiebedrijf in voedingsmiddelen) zijn wij per direct op zoek naar een…
Als productiemedewerker bij een leuk bedrijf in Culemborg heb je een uitdagende baan die elke dag weer anders is. Dit maakt de baan dus extra interessant.
Voor in Steenwijk zijn wij op zoek naar een KUNSTSTOFBEWERKER met ervaring in diverse lastechnieken. Je werkzaamheden als kunststofbewerker in Steenwijk bestaan…
Ben je in het bezit van een rijbewijs, 5 dagen per week beschikbaar en wil je ook af en toe op een zaterdag werken? Dan hebben wij een leuke job voor jou!
€1.900 - €2.500 per maand
Als Inspecteur werk je meestal op locatie bij allerlei bedrijven in de Europoort/Botlek. Je voert inspecties uit aan blusleiding-netwerken en schuimsystemen.
Wij zijn opzoek naar een loonwerker die in bezit is van een rijbewijs BE. Het bedrijf is werkzaam in landbouw, grond- weg- en waterbouw sector door heel…
Je maakt deel uit van een productie team die gespecialiseerd zijn in de productie ban mulltifunctioneel buizen. Binnen het team heeft iedereen zijn eigen taken.
Voor een opdrachtgever in Herpen zoeken wij een renoveerder.. Je werkgebied is Oostwest Brabant en de kop van Noordlimburg. Je hebt enige kennis van de bouw.
Voor onze groenrelatie zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen bij een hoveniersbedrijf.. Als medewerker groenvoorziening ga je aan de slag op…