vacatures voor Helpende in Friesland

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 24 vacatures
€1.616 - €2.287 per maand
Als Helpende bied je ondersteuning aan de cliënt bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals eten, drinken, toiletgang, aan- en uitkleden,…
€11,59 - €15,48 per uur
Vanaf het moment dat je in vaste dienst komt, kan je kosteloos de BBL opleiding helpende zorg en welzijn en/of verzorgende IG volgen. De cliënt heeft de regie.
Hier ga je als helpende deel van uitmaken. Je hebt minimaal een diploma tot Helpende niveau 2 of Helpende plus, óf afronding van minimaal het eerste jaar van de…
Kies jij als verzorgende IG bewust voor de ouderenzorg? En werk jij graag in een klein team dat zorgt voor een fijne en veilige leefomgeving voor bewoners?
€11,75 - €17,05 per uur
Thuiszorg Het Friese Land zoekt jou! Heb jij een positieve persoonlijkheid? Kun je goed luisteren en je in een ander inleven? Heb je een diploma verzorgende IG?
€2.730 per maand
Categorie Verpleegkundig (specialistisch) / Verzorgend / Helpende / Doktersassistent/Medisch secretaresse. Word jij één van onze helden in het wit?
Miep Huishoudservice
Heerenveen +2 plaatsen
MIEP biedt een helpende hand, in de eigen vertrouwde omgeving. Miep is sinds 2012 actief in de Huishoudservice. MIEP wil graag onze cliënten ontzorgen.
Deze werkgever werft via Indeed
WerktijdZorg
Heerenveen +1 plaats
Je hebt recente werkervaring als helpende. Je hebt (minimaal) een diploma MBO2 Helpende Zorg & Welzijn. Heb je interesse in de vacature Helpende in Heerenveen?
Deze werkgever werft via Indeed
WerktijdZorg
Balk
Minimaal diploma Helpende Zorg & Welzijn. Heb je interesse in de vacature helpende in regio Balk? Voor een kleinschalige zorglocatie voor ouderen in regio Balk…
Deze werkgever werft via Indeed
Wie zorgt BV
Heerenveen
€11,17 - €15,32 per uur
Vacature Helpende zorg en welzijn Heerenveen. Je hebt een diploma helpende zorg en welzijn. Als helpende word je ingeschaald in schaal 25 binnen de VVT cao.
Deze werkgever werft via Indeed