vacatures voor Helpende in Emmeloord

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 8 vacatures
Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Emmeloord
_Zorggroep Oude en Nieuwe Land is aanbieder van intramurale en extramurale zorg, behandeling, geriatrische revalidatiezorg en jeugd- en maatschappelijke zorg in…
 Die beschikt over minimaal een behaald helpende niveau 2 diploma? Jij combineert de dagelijkse zorg voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als…
WerktijdZorg
Balk
Minimaal diploma Helpende Zorg & Welzijn. Heb je interesse in de vacature helpende in regio Balk? Voor een kleinschalige zorglocatie voor ouderen in regio Balk…
Deze werkgever werft via Indeed
Zendèl
Genemuiden
Je hebt een MBO-diploma Helpende zorg en welzijn; Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een helpende. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Deze werkgever werft via Indeed
Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Emmeloord
Ben jij die enthousiaste collega die ons team van helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en welzijnsmedewerkers wil komen versterken?
Deze werkgever werft via Indeed
Zorgprofz
Dronten
Ben jij een Verzorgende IG en op zoek naar een flexibele werkgever die geeft om een gezonde balans tussen werk- en privé? Wil jij op aangepaste tijden werken?
Deze werkgever werft via Indeed
En daar hebben we jou bij nodig!Ben jij een empathische en enthousiaste helpende (plus)? Werken vanuit ons hart, dát is wat we bij Allerzorg doen.
Sinds kort woont Meneer van Riele op de kleinschalig wonen afdeling van een woonzorgcentrum. Meneer van Riele is dementerend. Wat krijg jij ervoor terug.
Deze werkgever werft via Indeed
» Plaats je cv - In enkele seconden