Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 299 vacatures
Minimaal diploma helpende Zorg & Welzijn. Voor de antroposofische vestiging Leendert Meeshuis in Bilthoven zoeken wij collega's met lef!
€10,82 - €11,52 per uur
Daar waar nodig bied je de helpende hand bij de catering. Inspelen op wat jouw gasten willen. Van jouw service en culinaire hoogstandjes worden de gasten blij.
€2.305 per maand
In het bezit bent van een het diploma helpende. Flexwerk is ideaal voor iemand met een onregelmatige agenda. Je kunt je zelf inschrijven voor diensten, voor de…
College voor de Rechten van de Mens
Utrecht Noordoost
€3.885 per maand
Jij staat voor ze klaar en biedt een luisterend oor en helpende hand. Het College voor de Rechten van de Mens belicht, beschermt, bewaakt en bevordert de…
Jij bent een enthousiaste duizendpoot die in de avonden zorgt voor een goede sfeer in de huiskamer voor onze bewoners. Wij zijn 'Optimisten in de zorg'.
ISZ De Brug
Driebergen
€1.747 per maand
Heb je een diploma Helpende of Helpende Plus? Helpenden worden ingeschaald in FWG 25, Helpenden Plus worden in FWG 30 ingeschaald. Daar doe jij het voor.
Jij bent een enthousiaste duizendpoot die zorgt voor een goede sfeer in de huiskamer voor onze bewoners. Als Woonzorgondersteuner/Helpende ga je werken in 't…
€1.748 - €2.397 per maand
Je hebt een diploma voor Helpende niveau 2. Ben jij een liefdevolle en creatieve Helpende met passie voor de ouderenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als Verzorgende B / Helpende bij TZHC heb je een vaste groep cliënten met een uiteenlopend zorgproblematiek. Wat ga je doen, wat breng je in.
€2.397 per maand
HELPENDEN MET AMBITIE (uren in overleg). Als gediplomeerd helpende draag je samen met het team bij aan een prettige woonsfeer. Een leuke en uitdagende baan;