Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 409 vacatures
Als medewerker zorg/helpende heb je onderstaande taken en verantwoordelijkheden: Je verzorgt of begeleidt de patiënt bij de dagelijkse gang van zaken (ADL).
€2.397 per maand
Als medewerker woonzorgondersteuning geef je ondersteuning, begeleiding en laag complexe zorg aan bewoners met een psycho-geriatrische verpleeghuisindicatie.
Als Helpende (slaapdienst) verwachten we: Als Helpende in de nacht slaap je op de locatie en ondersteun je de vaste nachtdienst medewerker als zij daarom vraagt…
Als Helpende zien we graag dat je aan de volgende eisen voldoet: Leo Polak en Saaftingestraat, Amsterdam. In iedere groepswoning wonen zes cliënten.
Als helpende laat je je hierdoor niet uit het veld slaan. Als Helpende niveau 2 ben je er met hart en ziel voor onze bewoners. Mooier kunnen we het niet maken.
€1.747 - €2.397 per maand
(bijna) diploma Zorg en Welzijn vanaf niveau 2, bijvoorbeeld Helpende; Helpende (plus) | Parttime | Flexbureau | Noord-Holland. Ook dat kan bij De Zorgcirkel!
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als helpende of soortgelijke functie; Je bent (minimaal) in bezit van het diploma helpende (MBO niveau 2);
€2.327 per maand
In verband met het vertrek van een medewerker zijn wij op zoek naar een sociale, enthousiaste en hands-on huishoudelijk medewerker! Je bent minimaal 18 jaar;
€11,59 - €15,48 per uur
Vanaf het moment dat je in vaste dienst komt, kan je kosteloos de BBL opleiding helpende zorg en welzijn en/of verzorgende IG volgen. De cliënt heeft de regie.
Maxima Zorg
Amsterdam
Wij zijn per direct op zoek naar Helpenden (niveau 2) in de regio Amsterdam en omstreken. Allereerst ben je bezit van een diploma Helpende (niveau 2) en heb je…