vacatures voor Heineken

Pagina 1 van 74 vacatures
€2.300 - €2.900 per maand
VRUMONA is de frisdrankenonderneming van HEINEKEN Nederland in Bunnik. Bij HEINEKEN brouwen we geweldig bier en bouwen we geweldige merken.
€2.664 - €3.806 per maand
Een jaarcontract direct bij HEINEKEN. Bij HEINEKEN brouwen we geweldig bier en bouwen we geweldige merken. Het leuke van werken bij HEINEKEN is dat je bij ons…
Gemeente Zoeterwoude
Allround Operator HEINEKEN Nederland Supply. Daarnaast worden frisdranken gebotteld in Bunnik bij Vrumona, een dochteronderneming van HEINEKEN Nederland.
€2.400 - €3.400 per maand
Vrumona is de frisdrankenonderneming van HEINEKEN Nederland in Bunnik. Bij HEINEKEN brouwen we geweldig bier en bouwen we geweldige merken.
Een jaarcontract bij Heineken met de intentie tot vast; HEINEKEN is als Nederlandse multinational in de bier- en drankensector actief in meer dan 178 landen.
Daarnaast worden frisdranken gebotteld in Bunnik bij Vrumona, een dochteronderneming van HEINEKEN Nederland. Het leuke van werken bij HEINEKEN is dat je bij ons…
Bij HEINEKEN brouwen we geweldig bier en bouwen we geweldige merken. Brand Ambassador voor Soda 'Start-up'. Wij gaan een soda start-up beginnen.
Met een totaal biervolume van meer dan 200 miljoen hectoliter behoort Heineken tot de grootste brouwerijen van de wereld. Jij beschikt in ieder geval over:
€38.000 - €62.000 per jaar
Bij HEINEKEN brouwen we geweldig bier en geweldige merken. Bij HEINEKEN kijk je altijd verder dan je eigen vak: Dat brengt talloze uitdagingen met zich mee!
Sinds 1968 maken wij onderdeel uit van HEINEKEN N.V. Vervolgstappen in je carrière kun je bij Vrumona en HEINEKEN ook buiten je eigen vakgebied zetten.