Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Heftruckchauffeur in Waddinxveen

Pagina 1 van 150 vacatures
Wil jij graag werken bij de grootste retailer in de speelgoedbranche? Kom ons versterken en start samen met ons door, wij kunnen jouw expertise goed gebruiken.
Rockx uitzendbureau
Waddinxveen
Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat? En ben jij woonachtig in Rotterdam? Jouw nieuwe werkgever is een logistieke dienstverlener en is gevestigd in…
€1.900 - €2.300 per maand
Allround magazijnmedewerker (3x), EPT medewerker (5x), heftruckchauffeur (3x), crossdocker (2x), orderpicker (5x) voor diverse opdrachtgevers.
Na een korte inwerkperiode voer jij als onze nieuwe heftruckchauffeur de volgende werkzaamheden zelfstandig uit: Daar doen we niet aan bij Samskip.
€2.100 per maand
In deze logistieke functie ben je tijdens je werkdag voornamelijk bezig met het besturen van de heftruck. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van…
€2.100 per maand
Als heftruckchauffeur je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen en tevens je zorg dat zij op de juiste plaats in de loods komen te staan…
€2.000 per maand
In deze logistieke functie ben je tijdens je werkdag voornamelijk bezig met het besturen van de heftruck. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van…
€13,60 - €14,60 per uur
Wij van Apics Flexjobs zijn op zoek naar een enthousiaste heftruckchauffeur die fulltime aan de slag wilt bij een brouwerij in Zoeterwoude.
Heemskerk Fresh & Easy
Rijnsburg
Zomaar een dag als Heftruckchauffeur bij Heemskerk*. Als Heftruckchauffeur (Medewerker Intern Transport) versterk je onze afdeling Logistiek.
€2.132 - €2.432 per maand
Enige werkervaring als heftruckchauffeur (gas en/of elektrisch); Als heftruckchauffeur voorzie jij de afdeling van metalen platen en producten.