vacatures voor Heftruckchauffeur in Gouda

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 121 vacatures
Rotterdam
Na een korte inwerkperiode voer jij als onze nieuwe heftruckchauffeur de volgende werkzaamheden zelfstandig uit: Daar doen we niet aan bij Samskip.
Als heftruckchauffeur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk om het logistieke proces in goede banen te leiden. Wat hebben wij te bieden:
UWT B.V.
Rotterdam
Bij vragen of wijzigingen heb je per portofoon contact met de verschillende heftruckchauffeurs. Voor United Waalhaven Terminals BV zijn wij op zoek naar een…
Lekkerkerk
€12 - €14 per uur
Als heftruckchauffeur ga je het volgende doen: Manpower is op zoek naar een heftruckchauffeur voor onze opdrachtgever in omgeving van Ridderkerk.
Rockx uitzendbureau
Waddinxveen +1 plaats
Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat? En ben jij woonachtig in Rotterdam? Jouw nieuwe werkgever is een logistieke dienstverlener en is gevestigd in…
Helder Maritiem
Capelle aan den IJssel
Lijkt het je leuk om de handen en ogen van de kraanmachinist te zijn en vind jij het geen probleem om door de week vaak in de kost te zitten?
€2.000 - €2.500 per maand
Ervaring in een logistieke functie als Magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of logistiekmedewerker. Bij dit bedrijf in Lekkerkerk maken de machines overuren,…
€11 - €12 per uur
Wat doe je als heftruckchauffeur? Als heftruckchauffeur heb je een afwisselende functie, waarbij je verschillende werkzaamheden gaat uitvoeren.
ABC BV
Rotterdam
De werkzaamheden vinden plaats op diverse locaties en bestaan uit het laden en lossen. Het laden en lossen van containers die aan dok komen;
€11,40 - €14,42 per uur
Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? En ben jij de logistieke man of vrouw met een heftruckcertificaat die wil werken in de logistiek?