vacatures voor Hans Anders

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Pagina 1 van 72 vacatures
Onze verkoopmedewerkers zijn het aanspreekpunt voor onze klanten en daarom hét visitekaartje van Hans Anders. Ben jij energiek en gedreven?
Wat leuk dat je wilt kennismaken met Hans Anders. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en daarom ook hét visitekaartje van Hans Anders.
Jezelf in kunt leven in de situatie van een ander en daar goed op kunt reageren. Die klantwaardering zorgt voor extra motivatie en een goede sfeer in onze…
Om de beste service aan onze klanten te kunnen bieden is het essentieel om vanuit ons Service Center de beste service te bieden aan onze winkelteams en onze…
Dat past perfect bij het merk Hans Anders. Als opticien bij Hans Anders ben je specialist, adviseur en betrokken collega. Wat we je verder bieden.
Dat past perfect bij het merk Hans Anders. Als vestigingsmanager bij Hans Anders ben je gedreven manager, specialist en adviseur. Wat we je verder bieden.
Wat leuk dat je wilt kennismaken met Hans Anders. Wij vinden leren en ontwikkelen heel belangrijk, dus staan we uiteraard open voor stagiaires.
Dat past perfect bij het merk Hans Anders. Als audicien bij Hans Anders ben je specialist, adviseur en betrokken collega. Daarnaast is het belangrijk dat je:
Wat leuk dat je wilt kennismaken met Hans Anders. Als je anders heet trouwens ook ;). Als je Hans heet, dan zien we je reactie graag snel tegemoet;
Dat past perfect bij het merk Hans Anders. Als (aanstaand) opticien bij Hans Anders ben je specialist, adviseur en betrokken collega. Wat we je verder bieden.