vacatures voor Grondwerker in Dordrecht

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 118 vacatures
€2.300 - €3.000 per maand
Jij hebt al enige ervaring als grondwerker; De werkgever hecht waarden aan prettige arbeidsomstandigheden en jouw persoonlijke ontwikkeling als grondwerker.
Verheij Infra
Sliedrecht
Als grondwerker werk je nauw samen met de kraanmachinist en overige. Wij zoeken per direct een: 0184 43 30 95 3360 AC Sliedrecht. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Try-act
Dordrecht +4 plaatsen
Grondwerker (of een aankomend grondwerker, leerling-). Als (aankomend) vakman of -vrouw GWW vind je het leuk om zelfstandig complexere handmatige en machinale…
€1.850 - €2.250 per maand
Of misschien wel als grondwerker of in de wegenbouw? Van bosmaaien tot schoffelen en van bladblazen tot hagen knippen: Op zoek naar een baan in de groensector?
LAW Tol BV
Piershil
Als grondwerker word jij ingezet bij onze klanten en je voert alle voorkomende werkzaamheden zelfstandig uit. Je hebt een VCA diploma.
Rotterdam Feijenoord
€2.430 per maand
Als grondwerker word je door onze opdrachtgever ingezet op diversen projecten. Onze opdrachtgever is een sloopbedrijf welke al decennia lang actief is in de…
Rockx uitzendbureau
Hendrik-Ido-Ambacht +1 plaats
Ben je een echte aanpakker? Wil je graag in de buitenlucht werken? Ben je niet bang om vies te worden? Ben je in het bezit van een VCA certificaat of bereid om…
€2.300 - €3.000 per maand
Ben jij dé allround grondwerker die ik zoek? Jij hebt al eerder ervaring opgedaan als grondwerker; Voor de functie als allround grondwerker heb je het volgende…
Rotterdam Kralingen-Crooswijk
€2.200 per maand
Een ervaren grondwerker gaat jou alle kneepjes van het vak leren zodat jij in de toekomst als een volleerd grondwerker aan de slag kan.
€2.400 - €3.000 per maand
Het leiding geven aan een kleine ploeg grondwerkers. Samen met andere grondwerkers ga je er vandaag weer tegenaan. De straat in de Dordtse woonwijk ligt open.