Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 5.301 vacatures
Gemeente Horst aan de Maas
Je hebt afgeronde opleiding in de Zorg (minimaal mbo niveau 4 en bij voorkeur hbo), aangevuld met een gezinsgerichte opleiding en uitgebreide kennis van de…
Je bent de laatste persoon die de klant ziet, dus je zorgt ervoor dat het… De functie wordt aangeboden door een zelfstandig ondernemer (franchise winkel).
In een leuk en gezellig team zorg jij ervoor dat de voorraad in jouw winkel… Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen.
Aquasteam
Venray
Debiteuren administratie waaronder het factureren van projecten. … Relevante werkervaring is een pré maar niet doorslaggevend.
Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. … Tenslotte komt jouw beschikbaarheid overeen met de…
Gemeente Horst aan de Maas
€2.397 per maand
Als Helpende binnen het team 1 somatiek Hof te Berkel, help je op basis van het individuele zorgplan de bewoners bij hun dagelijkse verzorging en activiteiten.
€2.420 per maand
Bij goed functioneren is er ruimte om binnen enkele jaren te groeien tot het maximale salaris binnen de schaal van €3.226 bruto per maand op basis van 40 uur…
Je wilt het erkende diploma Verkoop in de Drogisterij halen (op onze kosten… Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen.
Je hebt je sporen als verkoopmedewerker verdiend binnen retail, horeca of food • Je ademt klant- en servicegerichtheid en bent representatief • Je enthousiasme…
Heb je werkervaring in de detailhandel? … Natuurlijk ben jij net zo belangrijk als alle 4000+ collega’s, dus gaan we zeker investeren in jouw ontwikkeling.