vacatures voor Gastvrouw in Oss

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 168 vacatures
Autocenter Oss
Oss
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Gastvrouw. Als gastvrouw lever je een bijdrage aan een heldere communicatie. Woonachtig in Oss of omgeving.
Schakelring
Vlijmen
€2.178 per maand
Wij zoeken een gastvrouw voor gemiddeld 12-16 uur per week. Als medewerker horeca / gastvrouw- of heer ontvang je onze cliënten en hun gasten, maar ook andere…
DHS Informatisering
Oss
Als Gastvrouw / Gastheer sta je dagelijks onze klanten te woord die met onze Customer Relations Desk contact opnemen. Affiniteit met ICT is een pré.
€2.150 - €2.350 per maand
Jij bent de gastvrouw of gastheer voor onze opdrachtgever, maar ook bijbehorende administratieve taken zijn bij jou in goede handen!
SHELL STATION HANENBERG - GEFFEN / HEESCH. Je ontvangt en adviseert onze gasten op vriendelijke wijze. Je voelt aan wat ze graag zouden willen eten en drinken.
Visio
Vught
€2.266 per maand
Daarnaast serveer je als gastvrouw de maaltijden en drankjes in het gezamenlijke restaurant. Koninklijke Visio De Vlasborch is niet zomaar een verzorgingshuis.
Novomatic Group
Den Bosch
Sla je slag als Gastheer / Gastvrouw: Gastheer / Gastvrouw - 24 - 40 uur per week. Wij bieden je een functie als gastheer / gastvrouw binnen ons sfeervolle…
Van den Udenhout
Den Bosch
€1.900 - €2.200 per maand
Voor onze allernieuwste mobiliteitscentrum waar mobiliteit en horeca samen komen in onze “huiskamer”, zijn wij op zoek naar een Gastheer / Gastvrouw met horeca…
€9,80 per uur
Als Gastheer of Gastvrouw ben jij het aanspreekpunt voor onze clubleden. Wie als Gastheer of Gastvrouw voor Basic-Fit gaat werken start met een uurloon van € 9…
Onsz Restaurant
Oss
Als Floormanager kun je alleen goed zijn in je rol als je een top gastheer of gastvrouw bent met oog voor detail! Wie zoeken wij als Floormanager: