Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 615 vacatures
Breukelen
Ekris is de BMW, BMW i en MINI dealer in het midden van Nederland met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.
Vue
Hilversum
De servicemedewerker is op de eerste plaats gastheer/-vrouw. Tot de werkzaamheden behoren onder andere het verstrekken van (film-)informatie, ticketverkoop,…
Stichting Wilde Ganzen
Amersfoort
€2.300 - €3.000 per maand
Maak jij straks het verschil?*. Als medewerker van ons serviceteam ben je het eerste aanspreekpunt voor de relaties van Wilde Ganzen. Dat houdt in, dat je.
€1.703 - €2.534 per maand
Representatieve gastvrouw / gastheer die streeft naar optimale klanttevredenheid. Je beschikt over een afgeronde mbo opleiding en je hebt ervaring met…
Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van Nederland met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.
Piet Klerkx
Amersfoort
Jij benut als energieke gastvrouw elke kans die je ziet door: In de grootste woonbeleving van Nederland weet jij als gastvrouw één ding zeker;
Een geboren gastvrouw of gastheer is; Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste gastvrouw voor ons zwembad ‘Victoriabad’.
Amsterdam
Gastvrouw, Receptie, Duizendpoot, parttime, telefoniste, receptioniste,. Ben jij onze nieuwe gastvrouw in Amsterdam? Je bent altijd in beweging.
Of zoals onze gastvrouw Mary Versluijs dit omschrijft: Ervaring als gastvrouw, hostess, horeca medewerker, receptioniste of verkoopmedewerker.
In deze functie ben je het visitekaartje bij de entree van BDO, waarbij je de locatie ondersteunt bij het warm verwelkomen van diverse gasten.