Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Gastvrouw in Hollandsche Rading

Pagina 1 van 360 vacatures
Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van Nederland met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.
Breukelen
Ekris is de BMW, BMW i en MINI dealer in het midden van Nederland met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.
Stichting Wilde Ganzen
Amersfoort
€2.300 - €3.000 per maand
Maak jij straks het verschil?*. Als medewerker van ons serviceteam ben je het eerste aanspreekpunt voor de relaties van Wilde Ganzen. Dat houdt in, dat je.
Wij hebben een drietal vacatures voor gastvrouw: Dan is deze vacature van gastvrouw in ons revalidatiecentrum De Parkgraaf in Utrecht echt wat voor jou!
Maak kennis met FM at Work! FM at Work is een dochterorganisatie van SAB Catering, een facilitair dienstverlener die diverse facilitaire services biedt…
Piet Klerkx
Amersfoort
Jij benut als energieke gastvrouw elke kans die je ziet door: In de grootste woonbeleving van Nederland weet jij als gastvrouw één ding zeker;
Ekris Retail BV
Utrecht
Voor onze MINI vestiging in Utrecht (Breukelen) zoeken wij een: Telefoniste/ Gastvrouw/heer (24 uur per week). Wij zoeken die gastvrouw/gastheer die:
Ekris Retail BV
Huis ter Heide
Wij zijn op zoek naar uitbreiding voor ons team telefonisten. Daarom zoeken we een representatieve en sprankelende gastvrouw(heer)/telefonist(e) met een…
Of zoals onze gastvrouw Mary Versluijs dit omschrijft: Ervaring als gastvrouw, hostess, horeca medewerker, receptioniste of verkoopmedewerker.
Maison van den Boer
Hilversum
Ben jij alles wat je van een gastheer of gastvrouw. Tijdens het serveren van het 5-gangen diner, en de bijbehorende dranken, ben jij gastheer of gastvrouw van…