vacatures voor Gastvrouw in Groenlo

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 9 vacatures
Eibergen
Als verkoopmedewerker ben jij de gastvrouw van de winkel en zorg je ervoor dat de collectie mooi wordt gepresenteerd. Ben jij een echte fashionista?
€11,78 per uur
Ben je echt een gastheer/ gastvrouw? Wordt dan het gezicht van de bedrijfskantine bij een mooi productiebedrijf in Neede. Je besteld bij waar nodig is.
Wil jij je grenzen verleggen op het gebied van service? Ben jij dé gastheer/gastvrouw in spé? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Sport & Gezondheidscentrum Physique
Terborg
Ligt je passie bij het werken in de fitnessbranche? Wij zijn op zoek naar een commercieel, sociaal en assertieve ingestelde teamspeler die sterk in zijn of haar…
IAM foundation
Lochem
Deze werkgever werft via Indeed
Voor de onze B&B in het buitengebied van Lochem "Love Bubbles" zijn wij op zoek naar Story Keepers. Als Story Keeper bewaak je het verhaal van de gasten, het…
Hotel & Restaurant De Greune Weide
Eibergen
Deze werkgever werft via Indeed
De Greune Weide is per direct opzoek naar een nieuwe gastheer/gastvrouw. Ben jij een echte horeca topper? Zet jij de gast altijd op nummer 1?
De Roode Leeuw
Terborg
Deze werkgever werft via Indeed
Zorgt samen met collega horeca medewerkers voor een optimale ontvangst en service van de gast in de bar en het restaurant.
Adviesbureau Koster & Partners
Silvolde
Deze werkgever werft via IndeedSnel reagerende werkgever
Ben jij een persoon die geeft om gastvrijheid? Wanneer je plezier beleeft in de functie van leidinggevende gastheer/gastvrouw, kijk dan even of we iets voor…
Deze werkgever werft via Indeed
Aan de slag bij VluchtelingenWerk. In iedere gemeente in Nederland wonen vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Lees meer over deze vacature.
» Plaats je cv - In enkele seconden