vacatures voor Gastvrouw in Breda

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 147 vacatures
Sovák
Terheijden
€1.676 - €2.413 per maand
Wat ga je als gastvrouw of gastman doen? De functie van Gastvrouw is ingedeeld in FWG 25. Je bent verantwoordelijk voor een aantal huishoudelijke werkzaamheden,…
€1.747 - €2.012 per maand
Je bent een echte gastvrouw /-heer met een groot inlevingsvermogen, je hebt oog voor detail en het ontzorgen is je tweede natuur.
Wij zijn op zoek naar jou als je een echte gastvrouw /-heer bent met een groot inlevingsvermogen, je hebt oog voor detail en het ontzorgen is je tweede natuur.
Etten-Leur
Ben jij een gezelligheidsmens die van aanpakken weet én flexibel inzetbaar is? Heb je ervaring met cliënten in de ouderenzorg (in werk of privé)?
Zorggroep Crabbehoff
Crabbehof
Voor jou staat wonen en welzijn van onze jonge bewoners (tussen de 20 en 60 jaar) voorop. Je zorgt voor een huiselijke sfeer, volledig afgestemd op hun wensen.
Als medewerker receptie ben je het visitekaartje van onze locatie! Je zorgt ervoor dat cliënten en overige bezoekers goed ontvangen worden.
€9,80 per uur
Als Gastvrouw / Gastheer ben jij het gezicht van de club. Wie weet ben jij straks de Gastvrouw / Gastheer van een Basic-Fit club! Zo ziet jouw opdracht eruit.
€2.539 per maand
Wil jij als ervaren Kelner, Medewerker Bediening of Ober je productkennis nog verder ontwikkelen in een sprankelende, professionele omgeving?
Ervaring in werkzaamheden met bijvoorbeeld als gastvrouw, horeca medewerker of gastheer. Jij benut als communicatief vaardige gastvrouw elke kans die je ziet…
Oosterhout
Ben jij een ervaren receptiemedewerker en ben jij op zoek naar een baan bij een leuke organisatie in de buurt van Oosterhout? Wat vragen we van jou?