vacatures voor Gastvrouw in Bergen

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum

Zoek vacatures voor Gastvrouw in "Bergen" (Noorwegen) op no.indeed.com

Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 77 vacatures
Vue
Alkmaar +2 plaatsen
Servicemedewerker bij Vue Alkmaar is een ontzettend afwisselend en uitdagende bijbaan. Je bent op de eerste plaats gastheer/-vrouw.
Opsis Oogziekenhuis
Alkmaar
Voor het nieuwe oogziekenhuis in Alkmaar zijn wij op zoek naar service gerichte gastvrouwen of gastheren voor minimaal 6 uur tot maximaal 24 uur per week.
Of zoals onze gastvrouw Mary Versluijs dit omschrijft: Ervaring als gastvrouw, hostess, horeca medewerker, receptioniste of verkoopmedewerker.
€9,80 per uur
Als Gastvrouw / Gastheer ben jij het gezicht van de club. Wie weet ben jij straks de Gastvrouw / Gastheer van een Basic-Fit club! Zo ziet jouw opdracht eruit.
De Oude Keuken
Castricum
Je voldoet aan het volgende profiel: Je beschikt over ruime ervaring als horeca gastvrouw/gastheer. Je hebt affiniteit met de doelgroep.
Met je Stayokay kortingskaart kun je in HI hostels all over the world met korting slapenMet je Stayokay kortingskaart kun je in HI hostels all over the world…
€1.952 - €2.554 per maand
Tegelijkertijd ben je ook de gastheer of gastvrouw voor onze bezoekers en medewerkers. De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is onder andere verantwoordelijk…
Sta jij stevig in je schoenen en streef je altijd naar een juiste oplossing? Sluit je dan aan bij ons team! Samen met de klant ga jij op zoek naar oplossingen…
Voor ons a la carte restaurant zoeken wij gastvrouwen en gastheren voor 24 uur of 32 uur die goed het overzicht kunnen bewaren en snel kunnen schakelen.
Ben jij een echte duizendpoot, enthousiast en wil jij hét visitekaartje zijn van Fletcher Hotels? Hou jij van het werken in een dynamische werkomgeving en sta…