vacatures voor Gastvrouw in Asten

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 156 vacatures
SHELL STATION OEIJENBRAAK - SOMEREN / LIEROP. Je ontvangt onze gasten op een vriendelijke en proactieve wijze en je helpt aan de kassa.
€10,50 - €11,50 per uur
Receptioniste receptionist administratief medewerker baliemedewerker secretaresse telefonist gastvrouw gastheer receptie. Doorlopend heb je contact met mensen.
€1.592 - €2.131 per maand
Als Gastvrouw/ -heer maak je deel uit van een team van 7 gastvrouwen/ -heren. Samen met je collega gastvrouwen maak je zelf de planning. Bouw dan met ons mee!
Je ontvangt onze gasten op een vriendelijke en proactieve wijze en je helpt aan de kassa. Je zorgt voor een schoon en opgeruimd station - zowel binnen als…
Dierenrijk
Nuenen
Je bent een echte gastheer of gastvrouw voor onze gasten en bent in staat om de verwachtingen van de gasten te overtreffen; Wat maakt dit de leukste baan?
SHELL STATION OEIJENBRAAK - SOMEREN / LIEROP. Weekendhulp in onze bakkerij voor in het weekend. Je ontvangt en adviseert onze gasten op vriendelijke wijze.
€9,80 per uur
Als Gastvrouw / Gastheer ben jij het gezicht van de club. Wie weet ben jij straks de Gastvrouw / Gastheer van een Basic-Fit club! Zo ziet jouw opdracht eruit.
Voor een tankstation in de regio Venlo zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker / servicemedewerker. Het is een parttime/fulltime functie van 32-38 uur met…
€1.748 - €2.397 per maand
We zoeken een echte gastvrouw of gastheer in hart en nieren die een belangrijke bijdrage levert door te zorgen voor een gastvrij en plezierig leef- en…
Jij rolt de rode loper uit voor iedere klant en weet met jouw aanstekelijke lach iedereen zowel goedgemutst als koopbereid te krijgen. De werksfeer is erg goed.