vacatures voor Gastvrouw in Arnhem

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 107 vacatures
Als Gastvrouw ben jij het 1ste gezicht van onze winkel! Ben jij de nieuwe Gastvrouw die weet hoe je klanten een hartelijk welkom kunt geven?
10 - 15 uur in de week / Tiel. Voor de kliniek Tiel zijn we op zoek naar een Gastvrouw/heer voor 2 -3 dagdelen in de week. Daarnaast begeleid je cliënten o.a.
Voedselbank Arnhem
Arnhem
In Arnhem-Zuid zoeken we gastvrouwen of -heren voor ons centraal uitgiftepunt. Ben jij graag onder de mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
€9,77 per uur
Als Gastvrouw of Gastheer ben je het visitekaartje van de Coolblue-winkel. Jouw motto is dan ook: Een eerste indruk kun je maar één keer maken.
€9,80 per uur
Als Gastvrouw / Gastheer ben jij het gezicht van de club. Wie weet ben jij straks de Gastvrouw / Gastheer van een Basic-Fit club! Zo ziet jouw opdracht eruit.
Café Arnhem
Arnhem
Wij zijn op zoek naar een energieke gastheer/gastvrouw, je bent bekend met culinaire gastronomie, Je bent gemotiveerd, ziet er net en verzorgd uit, straalt…
Sanadome
Nijmegen
Sanadome is een toonaangevend wellnessbedrijf; In onze baden stroomt mineraalrijk Thermaal water uit eigen bronnen. Ben jij onze nieuwe collega?
€2.665 per maand
Je ontvangt onze patiënten als gastvrouw of -heer en je verleent ondersteuning bij poliklinische ingrepen en op de verbandpoli. FWG 35 (€ 1.792,- /max.
Als Floormanager kun je alleen goed zijn in je rol als je een top gastheer of gastvrouw bent met oog voor detail! Wie zoeken wij als Floormanager:
Wij zoeken een medewerker Front Office (20 - 25 uur per week). Als gastgerichtheid even belangrijk is voor jou als voor ons, waar kan je dan beter je Optisport…