Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 573 vacatures
Zorgorganisatie Topaz
Vlietwijk
€2.266 per maand
Je start je werkdag als gastvrouw of gastheer vanuit een vrij nieuw en modern huis, op loopafstand van het centrum van Voorschoten, Topaz Vlietwijk.
Stichting Spirit
Amsterdam Zuid
€1.850 - €2.523 per maand
De rol van gastheer/ vrouw zal hier ons voor een groot deel bij ondersteunen. Gastheer/vrouw bij XL Groep “Noorder IJdijk” dit is je uitdaging?
€1.703 - €2.534 per maand
Representatieve gastvrouw / gastheer die streeft naar optimale klanttevredenheid. Als gastvrouw / gastheer in het Antoni van Leeuwenhoek ben jij het eerste…
Novomatic Group
Hoofddorp +1 plaats
Sla je slag als Gastheer / Gastvrouw: Gastheer / Gastvrouw – 24-40 uur per week. Wij bieden je een functie als Gastheer / Gastvrouw binnen onze sfeervolle…
Als Verkoopmedewerker ben je de gastheer/-vrouw in onze winkel en het eerste contact met de klant. Je zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en voorziet…
Zorggroep De Laren
Bloemendaal
Zorggroep De Laren biedt een thuis, service en comfort, persoonlijke zorg en begeleiding aan senioren in luxe huurappartementen onderdeel van kleinschalige…
€9,80 per uur
Als Gastvrouw / Gastheer ben jij het gezicht van de club. Wie weet ben jij straks de Gastvrouw / Gastheer van een Basic-Fit club! Zo ziet jouw opdracht eruit.
€9,80 per uur
Als Gastvrouw / Gastheer ben jij het gezicht van de club. Wie weet ben jij straks de Gastvrouw / Gastheer van een Basic-Fit club! Zo ziet jouw opdracht eruit.
Ziggo Dome
Amsterdam
Als gastvrouw/gastheer in de Ziggo Dome Member Club werk je in het VIP gedeelte van de grootste concertzaal van Nederland tijdens de vetste evenementen!
€6.468 per maand
Kortom, de wereld van een supermarktmanager is er een van tegenstellingen en is dus een wereld vol afwisseling! Als supermarktmanager ben je ook.