vacatures voor Fotografie in Overijssel

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 31 vacatures
Zibber
Almelo
Zijn fotografie en vastgoed je grote passies? Gelukkig sta je er niet alleen voor, want onze productspecialisten fotografie zijn altijd jouw hulplijn.
Zibber
Almelo
Zijn fotografie en vastgoed je grote passies? Gelukkig sta je er niet alleen voor, want onze productspecialisten fotografie zijn altijd jouw hulplijn.
TOPR
Enschede
Video, fotografie, drones, brochures, websites en de tofste interieur- en exterieur impressies! Vastgoedfotograaf – regio Enschede / Hengelo.
Ze wil graag een maatje die net zoals haar van wandelen en fotografie houdt. Maatje bij Leger des Heils Hardenberg – wandelen/fotografie – 24-jarige vrouw.
LOAVIES
Zwolle
Daarnaast zal je ondersteunen bij de nabewerking van studio fotografie en ben je verantwoordelijk voor onze newsletters. Reguliere werktijden 09:00 t/m 17:30.
Zien24
Zwolle
Je hebt (vanuit een opleiding of ervaring) een gedegen achtergrond in fotografie; Kennis van 360 graden fotografie en het maken van woningvideo’s is een pre.
Belangrijk in deze functie is dat je verstand hebt van fotograferen en affiniteit hebt met fotografie. Dankzij jouw spontaniteit en fotografische skills, weet…
Kees Smit Tuinmeubelen
Almelo
Ook ondersteun je de afdeling Fotografie met diverse taken. Wat vraagt Kees Smit Tuinmeubelen? Een flexibele, klantvriendelijke en representatieve collega;
Brink Towing Systems
Staphorst
Coördinatie over media creatie (video, fotografie, infographics, flyers, merchandising). Wij zijn op zoek naar een sprankelende duizendpoot met passie voor …
HoSt
Enschede
€400 per week
Je hebt gevoel voor fotografie (kunnen ontwikkelen van videomateriaal is een pre, maar geen vereiste); Stage / Afstudeeropdracht Marketing & Communicatie.