Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Fotografie Webshop

Pagina 1 van 58 vacatures
Voor onze webshop met trendy dames en herenmode zijn wij op zoek naar een enthousiaste mannelijke collega die model staat voor onze webshop fotografie.
Als medewerker product fotografie ondersteun jij onze productfotograaf bij de beeldbewerking van de door hem gemaakte foto’s. Hoe zorg je voor succes?
Smit Mode
Hendrik-Ido-Ambacht
Je schrijft teksten voor onze webshop, bewerkt en plaatst foto’s op onze webshop en je bent verantwoordelijk voor de orderverwerking. Wij horen graag van je!
€10,02 per uur
Deze foto's worden onder andere gebruikt voor de webshop. Als algemene hulp fotografie help je de fotograaf met voorbereidende werkzaamheden.
Rox Media
Rotterdam
Met ons team van 8 designers en developers werken we sinds 2009 aan websites, webapplicaties en webshops voor onze klanten. We zoeken versterking in o.a.
€10,02 per uur
Als Assistent Fotografie help je de de fotograaf met in- en uitpakwerkzaamheden of het invoeren van data in Excel. Je hebt kennis van Excel.
Rezone Media
Krimpen aan den IJssel
Wij zijn een jong creatief team van 20 t/m 30 jarigen die gespecialiseerd zijn in het maken van websites, webshops, online marketing, logo’s en huisstijlen,…
Nederland
Verrijkingen schrijven voor de webshop. Samples uitzoeken en naar de juiste afdelingen brengen voor onder andere fotografie of andere doeleindes.
Clipper & Promotiv
Helmond
Affiniteit met fotografie, als hobby, of op school, is een pré. Je creëert en ontwerpt online (campagne) banners, visuele content voor de webshop en social…
De Meern
Het bijhouden van statistieken en verkoopoverzichten, het afhandelen van webshop bestellingen, fotografie van producten voor de webshop en allerlei andere hand-…