Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum

vacatures voor Flevodirect

Pagina 1 van 61 vacatures
€1.800 - €2.100 per maand
Geconcentreerd bekijk je het vliegtuigonderdeel dat je net hebt voorbewerkt om door te sturen naar de spuiterij. Heb je alles goed geschuurd en afgeplakt?
€2.000 - €2.300 per maand
In de functie van (aankomend) revisiemedewerker ben jij bij dit middelgrote bedrijf met goede werksfeer in Lelystad verantwoordelijk voor het reviseren en…
€2.050 - €2.475 per maand
Je werkdag als medewerker glasbewassing is geen dag hetzelfde. De ene dag werk je aan een groot project en de volgende dag rij je verschillende locaties af om…
€10,94 per uur
Schoonmaken is iets wat je graag doet. Je haalt er voldoening uit om alles tot in de puntjes schoon te maken. Voor dit bedrijf ga je als team op pad.
Wil jij werkervaring op te doen, of sparen voor die ene mooie reis?! Wij kijken graag met je mee naar een passende baan. In Lelystad of directe omgeving woont.
€3.050 - €3.450 per maand
De werving van kandidaten voor de organisatie verloopt via FlevoDirect. Als Financieel Adviseur ben jij het aanspreekpunt voor klanten m.b.t.
€2.750 - €3.500 per maand
Als werkplaatsreceptionist ben je de tussenpersoon tussen de monteurs op de werkplaats en de klanten. Je zorgt dat beide op de hoogte zijn van de heldere…
€2.300 - €2.700 per maand
In de fulltime functie van Magazijnmedewerker kom je te werken binnen een technische organisatie die onderdeel is van een multinational.
Je komt te werken in een bedrijf die de opslag, distributie en transport van producten verzorgt voor verschillende bedrijven. Maar wat is jouw taak precies?
€13 per uur
Waar bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit: Het vermaken van de kinderen; Het verantwoord omgaan met kinderen; Wat mag je terug verwachten voor je inzet: