Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.379 vacatures
Conxillium
Leiden
Als financieel administratief medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie en diverse ondersteunende activiteiten.
Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Rijks...
Den Haag Centrum
€3.452 per maand
Als financieel-economisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de financiële aspecten van het beheer en de ontwikkeling van internationale projecten.
In de functie van leerling financieel medewerker werk je onder begeleiding van ervaren collega’s van het team financiële administratie.
Cannock Chase
Den Haag
Als medior medewerker financiële administratie ben je medeverantwoordelijk voor de financiële administratie van diverse entiteiten. 32 - 40 uur per week.
RWV Advocaten
Leiden
€2.200 per maand
Wij zijn voor 24/32 uur per week op zoek naar een junior administratief medewerker faillissementsadministratie. Degene die we zoeken heeft:
Lentiz onderwijsgroep
Den Haag
€2.714 per maand
Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen op een financiële administratie. Je hebt bij voorkeur een afgeronde mbo-opleiding op financieel administratief…
Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst
Zoetermeer
€3.452 per maand
Behalve de administratieve afhandeling doe je als senior medewerker nog meer. Daarbij wordt gekeken of iemand veroordelingen heeft of financiële problemen, want…
€1.850 - €2.450 per maand
Wij bieden jou als administratief medewerker bij BedrijfsFitnessOnline in ieder geval: In de functie van Administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor…
Naktuinbouw
Roelofarendsveen
€2.179 - €2.562 per maand
Wij zoeken een medewerker Catering voor team Catering voor 24-32 uur in Roelofarendsveen.Als medewerker Catering zorg je samen met je collega’s voor koffie,…
RECO
Koudekerk aan den Rijn
Een typische dag als Medewerker Projectadministratie: Dan zoekt RECO Holding jou als Medewerker Projectadministratie! "Mijn werk is heel veelzijdig.