vacatures voor Financieel Medewerker in Binnenstad & Hortusbuurt

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 214 vacatures
€1.996 - €2.403 per maand
Als financieel administratief medewerker ben je de spil in het web wat betreft de financiën. Enkele jaren ervaring op een financiële afdeling.
TKP Pensioen
Groningen
€2.280 - €3.257 per maand
Het team bestaat uit zo’n medewerkers en een coach. Denk maar eens aan die enorme financiële datastromen die in goede banen geleid moeten worden.
Allfree
Groningen
Als senior financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de administratie. Het uitvoeren van de facturatie.
Daarnaast heb je affiniteit met financiële processen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren.
Hanze University Groningen
Zernike
€2.154 - €2.995 per maand
Daarnaast heb je affiniteit met financiële processen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren.
€2.683 - €4.905 per maand
En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zij kenmerken zich door relatief grote financiële belangen en complexere fiscale…
Als medewerker klantenservice ben je het eerste aanspreekpunt voor verkopers en kopers. Jouw nauwe communicatie met onze gebruikers wijst je op mogelijkheden…
Ter vervanging van ziekte zijn we met spoed op zoek naar een financieel medewerker. Samen met een aantal collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering…
Vacature Senior Medewerker Financial Accounting. Dat vraagt om analytisch vermogen en geavanceerde kennis van Excel en relevante financiële en fiscale…
€4.000 per maand
In de rollen 1e lijns Gebruikersondersteuning, Helpdesk Medewerker en Servicedesk Medewerker met enkele jaren ervaring. En de daarop geïnstalleerde software.