Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 833 vacatures
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Westzaan
€2.683 per maand
Kennis van secretariële en administratieve werkzaamheden. Afsluiten van patiënten in de diverse administraties. Behandeling van binnenkomende en uitgaande post.
Actus Notarissen
Zaandijk
Voor onze vestiging in Zaandijk zijn we per direct op zoek naar een hardwerkende en leergierige collega die als Administratief Medewerker bij ons aan de slag…
€2.814 per maand
In de functie van senior administratief medewerker zorg je voor een optimale ondersteuning van de administratieve procesgang van rechtszaken.
€2.036 - €2.683 per maand
Kennis van secretariële en administratieve werkzaamheden. Afsluiten van patiënten in de diverse administraties. Behandeling van binnenkomende en uitgaande post.
Je beschikt over ervaring en/of een diploma in een financiële administratieve richting; In deze functie werk je samen met acht collega's vanuit het hoofdkantoor…
Werken voor Nederland
Westzaan
Kennis van secretariële en administratieve werkzaamheden. Afsluiten van patiënten in de diverse administraties. Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd).
Bronziet
Zaandam
€2.200 per maand
Werken in ons leuke debiteurenbeheer team in Amsterdam? Wij bieden je een leuke junior functie met een goed salaris en goede voorwaarden.
€2.814 per maand
Mbo +-niveau en minimaal een afgeronde administratief juridische opleiding op mbo 4-niveau; Binnen de Rechtbank Noord-Holland zoeken wij een senior…
Als administratief medewerker vermogensbeheer voer jij alle administratieve handelingen uit die horen bij het beheer van vermogen. Dat ben jij ten voeten uit.
Zorg & Veiligheidshuis
Haarlem
€3.000 per maand
Medewerker Nazorg ex-gedetineerden (generieke functie Vakspecialist Witte Kolom B). Eindejaarsuitkering, vakantiegeld, levensloopbijdrage en de financiële…